Искористи ја можноста да бидеш делод процесот за развивање напаметните очила OCOsense и добиј SETEC ваучер. Направи неколку фаци, изгледајнеколку смешни видеа, земи ваучер, пофали нè и повикај ги пријателите даго направат истото Пријави се! Избери датум со скенирање на QR кодот или на следниот линк: https://calendly.com/emteq-oco/expression-data-collection     Во соработка со ФЕИТ и ИНОФЕИТ